ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Wednesday, December 23, 2009

keindahan....psas...
















rindunye kat mereka.....
da abis stdy nih....sdayh giler sbb susa na dpt jumper diorng blik....
kawan2 aku tersyg nih...

mereka penyeri idup aku...selama 3 tahun dan selamanyer......luv u all...
da abis stdy nih hanya mengharapkan dapt continue stdy n futher lgggg... n dpt keje besh nati...

harap result nati tidak mengecewakan...tidak!!!
hahaha...

semalam aku laaa paling penat sekali....hahaha...
korang ppn xdpt bygkan...

dari sg buloh ke serendah then ke tjg malim ade urusan cket...

then pusing satu tjg mlim...
g btg kali plak....pastuh tros g gombak ikut ulu yam...
then g rawang....
hahah...
blik serendah..
dan kembali sg buloh...
adventure gile dowh...........
ari ni na blik perak plak...huaa.
x ready lg na keje...adoi...
cm ner ea??
tp papehal dulu na rehat dulu..hahahah

Sunday, October 25, 2009

itu x bleh..ini x bleh...padahal...

adala satu tmpat nih....x pham aku....apa peraturan yg die na buat sbnrnye....huaaa...

pakai ni x bley...pakai tuh x bley...padahal x ketat pon....

setakat bju perlambangan tempat tuh sendiri pon x bley...hairan...

da da tuh na soh pakai Jubah kot....huaa...terok2...tah laaa.....

bile la na berubah...huuu...


TUKA CITER.....



Kembali pada minat aku yg suke & minat pada IT...ihhihih...

baru2 nih...aku ade lah wat cobaan bunuh diri ( cubaan menGFORMAT LAPTOP KESYANGAN)

pada mulanyeh ade la prob cket...tp dapt di atasi...hhihi....

boleh wat bisnesss nih...

tp tgh blljar3 ag...

na jd pro...ihihhi....

bkn PRO SAK TP PROFFESIONAL!!!

hahahahah....

kenangan g open houze...



adoi ni na cter....

da lame x bebel....hahahah...

bila tah tarikh n ari aku open house...

ngn dak class len...

macm2 kenangan....huuaaaaa

sume kenangan baru...huaaa....

baru :



  • kuar ngn kawan baru....ihihi(ira ..ijad ,tora,mai..)


  • baju baru(cotton kubo)hahaha


  • tayar keta masok longkang baru jer...hahahah


  • baru g umah ijad kat serendah...


  • baru tahu jalan g gombak...


  • baru sesat sampai pintu masok batu cave....haahha


  • alaaa sume baru2 belako....

satu hari tuh sampai 4 umah gak aku g....




  1. umah ijad


  2. umah farah (to)


  3. uma mang(miza)


  4. uma kak isya greenwood

juadah pelbagai....




  • nasi tomato...


  • mee kari (mai soh aku abis mee huaaa)hahahah+ nasik putih


  • bihun supaaaaaaaa.....


  • +++ngn kuih rendang n pelbagai...ihhihi...

Saturday, October 3, 2009

debab debubu...ape lah....saya ini kawan??

Bukannya senang nak cari kawan yang baik. Bukan senang juga nak menjadi kawan yang baik.  

Kawan yang baik tak pernah mengumpat di belakang kawan baiknya. Kawan yang baik tak pernah cemburu dengan kejayaan kawan baiknya. Sebaliknya kawan yang baiklah yang paling banyak membantu kawan baiknya untuk mencapai kejayaan.

Kawan yang baik tak pernah mempengaruhi kawan baiknya untuk membuat perkara yang buruk dan sia-sia. Kawan yang baik adalah orang yang selalu menasihati kawan baiknya untuk berbuat kebaikan.

Kawan yang baik adalah orang pertama yang akan dicari bila tiba masa sedih atau gembira. Kawan baik menjadi tempat kita meluahkan perasaan yang tak dapat diluahkan kepada kawan biasa.

Kawan yang baik tak pernah memaksa kawan baiknya untuk sentiasa berada di sisinya. Kawan yang pergi baik tak pernah melarang kawan baiknya untuk berkawan dengan kawan yang baik. Kawan yang baik tak pernah cemburu jika kawan baiknya mempunyai ramai kawan baik, kerana kawan yang baik tahu apa yang paling baik untuk kawan baiknya.

Kawan yang baik akan sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan kawan baiknya di dunia dan di akhirat di dalam doanya. Kita adalah kawan yang baik jika kita faham bahawa kawan baik kita bukanlah seorang yang sempurna. Kita adalah kawan yang baik jika kita menjadi kawan yang baik kepada kawan baik kita.

Kita bukanlah kawan yang baik jika kita tidak menghargai kawan baik kita, kerana kawan yang baik akan sentiasa menghargai kawan baiknya. Kita bukanlah kawan yang baik jika kita tidak memberitahu perkara yang baik kepada kawan baik kita, kerana kawan yang baik akan selalu menyampaikan perkara yang baik kepada kawan baiknya.

Kawan yang baik akan mem'post' kan buletin ini kepada kawan-kawannya, bukan kerana terpaksa, bukan kerana suka-suka, tetapi untuk dijadikan pedoman oleh kawan-kawannya supaya dapat menjadi kawan yang baik kepada kawan baiknya.

Dan kalau kita nak dapat kawan baik yang baik, kita mesti lebih dahulu menjadi seorang kawan yang baik...kepada kawan baik kita. 

hari kemasukan ke kelas lah....busan...




  • hua....mcm2 exam menunggu ....da beraya....sakan now blajaw la plak...
  • minggu ni 28 sept til 2 oct minggu paling tekanan bg aku....
  • tekanan!
  • ngn kuiz berturut-turut....mcm org gile dibuatnye.....
  • kalo x`sabaw lame masok "TJG "da....hahahha..
  • minggu ni gak laa aku nnyaris kene saman ngn pak guard poli...
  • huaa,...keta xde sticker.....adoi...
  • malang2....

aidilfitri yg mulia.....huaaaa

pada aidilfitri nih....mmg besh...
bju raya asek kene sponsor jer...
kira aku tukang pakai jer....
hhahaha....
thnx pada abg sy dan kakak sy yg sponsor...bju n kereta skali...
hahahah...pakej....
beraya ngn viva forever....
hahah...

Saturday, September 12, 2009

hari sabtu yg blur....


ari ni akuh bangon pagi...
awal gak ar...kol 7...haha..
aku x kan bgon awal tanpe sbb...
aku ade appointment ngn beberapa olang...
mawu di hantar ke tjg....
gengn ijad n farah....
diorg nih na g kl...
na soppin raya lah....
huaaa...besh2..
aku ingt n join...
tp sen ??hhahaha...
pepaham jer laaa...
da anta diorang...
aku pon berpatah ke jalan benar...hihi...
ke jalan behrang 2020....
ihihi....
aku pon singgh la umah rakan2 aku...
laaa....ingt na lepak ngn diorg....
tp diorg pon g mendaki kl gak...ayok...
jiwa aku da blur....
cm na pegi...
tp sen x de...
aku harus ikhtiar...hahahha....
ade plak yg offer kasi pinjam wit...
aku tanpa rase segan silu...(tp segan sebenarnyer...)
amik ler..hhii...
kol 12 aku nek bus g kl...(jangka mase nyer hampir 2 jam....sebb jem...)
hahaha
farah TO tunggu kat sane...
kitrg jupe kat jalan tar....
ujan laaaa...ramai org...bapak ler...ahah...
aku sempat rembat bju ngn tudung...ihihih....besh2....
hari hari hari raya....hahaha



Friday, September 11, 2009

bukan jenis pakai buang.....


rini ari jumaat...tensen2...
da la pose....
tekanan laak....hahah...bila lah na raya...x sabaw da nih...
semakin ari..semakin runcing kehidupan ngn pelbagai masalah....
mid sem...exam....
manusia pelbagai ragam...sukar ditangkis....
masalah aku...?
hahah...
aku bknnyer perfect pon....tp kene salu ingt bkn salunye kita perfect di mata org len...
ihihhi...
mane lah kawan2 saya nih...hahaha....
tahun nih besh...
aku dpt bnyk kawan baru....ihihhi...
huaa...
ape aku mepek nih...
pale aku da blur da tahap TO laaa...
hahaah....
sikap tolong menolong??helpin??hahaha
aku suke tolon org len selagi aku mampu....
ting!!!layan lgu industan sat..hihi
rini...aku bizi bersama viva aku....
hahaha....
g bazar bli brg berbuke...
anta ila g bus stand....iigig...
huaa....besh bersama MR viva saya...hahaah

Wednesday, September 9, 2009

aku pon nak 09/09/09...



hahahah....
tarikh nih...nyaris aku na terjatuh depan bank yg bernama CIMB bank...
ingt na control...
skali ade member kat depan...hahah...zudota...
tyme tuh gak ar...gelak cm x leyh na control....
hahah....
ingt na cucuk duit....
tetiba malang lagi....
kad ATM aku kene tendang....bengang gler....hahaha.....da laaa kering nih...hahah..
malang2....
g la bazar ramadan bersama sekawan DAT 6A....huaa...
cm nih....
sal diorg nih....
diorg terlalu lah baik ati...
belanje kekthanx2 aw....korang...baik...
dah ler...bagi kek..
then bg wit lak....
ayok...
x yah susa...

Tuesday, September 8, 2009

aku dpat kamsis??


huaaa.....aku skung kat kamsis...i mean hostel lah...
alhamdlh dpt....
ingt x dpt rituh....
agak tertekan gak ar...bile house mate aku 6 org dpt....
tensen....
bile hantar surat rayuan...kat EN Z ni...
ade ke die kap aku x pohon masok hostel...
padahal aku anta surat tuh same ngn yg dpt tuh...
mmg tyme tuh ase na ngamok jer...
tp maintain ayu...hahhaah...
da anta surat rayuan ...ade plak yg x lengkap....penyata gaji laaa ape lah....
pas tuh aku tros carik penyata gaji then tros anta blik...nampak sket sungguh2 tuh....hhaha...
lame tuh...dapt laa kamsis...
dak umah aku sonok gler....mase dgr berita nih..hihi...
tp aku dpt tingkat 3 kot...bPAK tinggi...
geng aku sume tingkat 1...adoi mendaki laa ak dari sem 1 ag...
ayok...
hahah...
x pe diorg bg aku tdo blik diorg...ihihhi...
ag pon kat aras 3 ade bakis n k.sal...
geng ijad pon ade....hihi...mane2 pon bley....hahah

keriangan di kg baru!!!

last week kitrg satu class g bukak pose kat kg baru kl....
ari kames x clap....
memule aku x mo pegi....
cam malas jer....
tp atas dorongan kengkawan aku g gak...haahah...
ari kame kan GOV wajib pakai batik....
so kitrg sume pakai la batik ....
dalam dak class akuh...
akuh jer len...mawu tgok??aku da mcm ketua MARHABAN ...hahahramai lec puji ngn class kitrg..myb sbb senang bg kerjasama kot....
tp ade gak yg mengkomen...tp tuh off the record....hahahah...
ha nih dak boyz n gurlz class aku...
tgok!aku ade geng bju oren....
caya laaa aida....
hihihi...
boleh ar berduet Marhaban...hahaha...
ha mase sampai kat tempat mkn kat kg baru tuh...
pewut da memngil maknan...
agak kelam kabut ar mase tuh...pewut aku da meronta -ronta...hahah...
apabila makanan tiba....aku da telan air epal satu gelas...
dan x mampu masok lagi...huaaa...
MAtiLAh.....haah....
mampukah aku rembat lagi....hahaha...
suda kenyang...pon pulang....tgkp pelbgai pic...hihi

Friday, September 4, 2009

aku kembali....................................


huaaaaaaaa....
da lame gak aku x luahkan perasaan @ feelin kat cini....hihi..

al maklomlah....lptop bru amik....
lame gak x jupe laptop..sampai na raya...hhahaah...
aku da mule kan sesi stdy kat poli hampir 2 month...
skung ni pon bulan ramadhan..
banyk dugaan...



hari ni 5 september samalah dengan sabtu....
antara hari2 terakhir aku kat rumah sewa behrang 2020....
huaa..
aku dpt masok hostel....alhmdlh...
esok kot g...
mcm2 dugaan mase na wat rayuan hostel nih...
al maklom lah...dak uma aku ade 9 org...yg dpt masok 6 org...
agak ar na byar umah sewa 3 org jeh....BERGADAILAH VIVA AKU..!!!HAAHAHAH
aku pon tanpa merasa segan nn tak tau malu...g laa jupe manusia yg incharge sal mende nih....
cuak gak....
ingtkan x dpt...
tp kames rituh g check kat hhp....
OMG alhmdlh ade lah name kuh...ahhaah
da la g check time En Azmi tgh aja FA4 hahah...
ponteng sebentar...bersama farah....besh fren TO... aku...hahhaha
member aku pon pelik asal laaa aku ngn farah g toilet lame sangt.....
ahhaha
aku pon kap laaaa' td g berak smlm mkn bnyk mempelam'...
tp...
housemate aku pon pecaya laaaa....
hhiih...
adoi...
hahahh...
tyme na blik n lam keta VIVA aka VAVI...
aku mengumumkan....
"AKU DAPAT KAMSIS!!!"
warga keta aku menjerit2....huaa...
antaranye....ipa...ainaaa....ira....
yg len nek keta farah TO hahaah...
so farah la yg g taw....ihihih....
welkem bek to kamsis..!!!

Wednesday, July 22, 2009

huaaa....akan diupdate...tp tergendala sebentar...HANG!


all my friends
nati aku akn update lg blog aku...
ade mcm2 cter na cter...
tgh tunggu laptop aku dipinjam org...
hihi...
my beloved brother...
yus...hiih...
tunggu yer...king!!

Friday, July 17, 2009

dem3...this muvie...

semalam jatuh laaa 17 july...tgok this muvie...aiyok...
amat lah tidak berpuas ati...dem3....
no action!
bad ending!
ayok....
bole plak aku tetido tgok dis story...ayayay....

korang na tengok??
pegi laaaa....
nati kumen la akuh...hiih

Monday, July 13, 2009

sg buloh ........tjg malim........klcc

aku kuar umah kol 930 pagi...
nek tren g rawang....
sampai tawang tuka tren nek g btg kali...
kol 1145...
farah amik...
teros g tjg malim...
sampai tjg malim lam kol 12 .15...
dating ngn owner rumah sewa kol 1 tgh ary....
hiih
da r owner tuh bole tahan...hahah
terok btol...owner pon jadi...
ihihih
pe laa
...
lepas settle sume...
lam kol 3 leby farah drop aku kat ktm btg kali...
huaa...
tren kat c2 sejam sekali...
bejanggut aku weh...ahha
aku tingt kan sale...aku g laa klcc jejalan...
walopon adeq beradeq aku ade kat klcc tuh...
pegi sana tanpa MENGAJAK AKU..
tgok wayang x bg taw...
aku mmg panas jer ngn diorang...
ingt aku x leyh smp sane ker...hish...
sday2 jer...
mmg x ckp gak ngn diorg..
lantak r diorg...
aku amat sensitif...
sday aw..kalo ade beradeq wat cm nih...
cm ignore..DEM3!!!
at least ajak ar...x semestinye ak na g...uwek...tp bkn tuh aku na cter nih
PERGI JALAN AR DIORNG...!

aku g kl sentral...
ingt da na buang + kencing....
da tahan da nih...
sekali napak pintu toilet terbuka...
ingt na masok...
sekali ade org tgh duduk..
aku ingt die tgh dudok...
sekali tgh berak...DAMN!!!
x tutop pintu...
aiyak....
cina lady.
ayok..
tp cam 40s laa...
selamba tarik spender tyme pintu toilet tenganga...
aku pon ternapak ar die punyer,,,aiyak...cuci mata lak..
uwek!demn2...

kalo korang jd aku cm ner weh??ayo.....


semiggu yg bz..ayok..

mkn kat restoran...hihi...area ampg park..
adoi protokol....ahahh
dari kelana jaya pigi itu ampang jaya mali...
dari umah akak aku ke umah anti aku..di ampang
aku dok ampang 2 mlm jer...x leyh lelama..aku bole MATI kebusanan...hahaha
nasib bek kat umah tuh ade bebudak...hihi..
kalo xde diorg 'matilah aku'...hahah

esok luse g melaka plak...
huaa
1st tyme pegi...
ihihi
g sane bersihkan uma anti akuh...
kasi cuci itu sume...ahaha
hahah...lepas cuci...
mlm tuh g makn ikan bakar...
wah bapak...seafood sedap gler....
anti aku blanjer...
korang maw??kerja cm atas dulu...hhahah...
mkn kat PERNU UMBAI MELAKA...
sape tawu bgos...die mmg teror...laaa....
hahaha
femes laa tempat ni...korang try laa...hyuuaaa
***************************************************

Wednesday, July 8, 2009

aku kawen3?....hahaha



ni laaa tempat aku g arini...
tempat sape2 na kawen..aku ker...
tp pelamin kat atas ni favourite aku...
sgt santek..nice...'aku punyer pelamin nati cm tuh r..hahah
poyo jer..
korang suke x??haha
td aku pegi pusat kraftgn malaysia...
huaa...tuh jupe mende aalah nih...adoi...
ni tempat letak sireh kot...wah...
berkilat cm pale org botak..hahah..

SAYA NAMPAK KURUS....hahaha..
kan3..??
aku free hair"??
alaaa kadang2...hahah..
aku bkn manusia sempurna,..hihi
tp sempurna gak!!!hahahnih hantarnan...hiih...
aku punyer,...wah...hahah
trust me!!
BUKAN!!AHAHH
weh...sebenanye...this place x ley snap pix...
tp aku dgn rasa slamba...
"lantak ko laa leyh tgkp pix ke x...
janji invirmnt santek...muke ak pon santek...peduli pe BOLEH KE TIDAK!!"
hahah
bkn nye aku na copy brg diorg...
tp kalo copy k gak..pat isi pewut aku...hahah
xde laaa kiddinn...
aku na KAWEN!!!TP maseh single...........hahha


Tuesday, July 7, 2009

sehari yg agak memenatkan...huuu






ari ni 7/07/09..
sempena majlis pengebumian MJ...eh....
bkn...
aku hang out bersama...kakak kuh...
ke bukit kiara....
g la tempat yg da lama aku da pegi dlu...
pusat science negara....
huaa....
saje isi mase lapang..hahha...
mcm2 mende pelik dan agak kelakar ade lam nih...hii...


lam kol 1 leby ktrg grak g muzium islam...islamic..huaa..


Saturday, July 4, 2009

rumah sewa di behrang...telah kutemui..


huaa...ari selasa rituh...
aku dengan berat kaki...pegi ke tjg malim...
hihi
mengorak langkah ker tren ktm tros ke btg kali...
sampai sane farah amik aku ngn myv die..
wah....
janji patot sampai tjg kol 11 pg...
tp aku ngn farah mai kol 12...
bese laaa janji melayu...
hhehe
dengan menunggu ketibaan aku and farah...
oleh miza,ila,and ira menunggu aku ngn hati girang eh garang...hahah
xde ar...
hihih
lepas amik diorang kat bus stand tjg...
tros tekan minyk myv g behrang 2020 usha uma...
banyk gak umah...
kosong...tp xde number...hahah
tp kitrg dpt laa...satu rumah ni chantek punyer...hehe...
area uma lame dulu...hehe..
senang transpt..
sblom tuh kene call owner dulu...
aku la kene kap...
adoi...
nama owner nyer encik khairul
naseb bek laki..hahaha
gatal2...
asataga....
dah kol...and ktrg da decide na that house...
horeyyyyyyy....
kol 2 ptg jupe encik tuh depan umah tuh...deposit rm550...
ok laaa...walopon dalam mcm muzium SAWANG...
ahahah
almaklum laaa...uma laki dudok...hancus la cket..hahah
*tombol pintu RONGGAK..
*SAWANG merata...
*pinggan MANGKUK...zaman purba...
*TOILET?masyaALLAH mcm mane diorang berak...
x leyh FLUSH...Hahah....

lame tuh...kitrg na gak amik umah tuh...
tp janji owner tuh kasi clean itu sume....heheh....
then owner kap 'OK AND ORYTE'
kitrg pon ok laaa...hihi..
so decide..cm ner na bayar deposit...
by check??
credit card??
buku 5?
..............
bank in suda...hhi...finale....
tp sempat lak owner tu soh bank in bank islam...
adoi...
time3 tuh la aku kap 'kat kk mane de bank islam?'
'bank belakang umah bnyk laa...'(jamban)
hihi
yg aku bengang tuh bole lak die kap...'APE KE TEROK SGT KK XDE BANK ISLAM?'
(aku dlm hati)DAMN!!!!!!!
melampaw btol ini orang tua...
naseb bek x bper tua....
hahaha...
tp aku x kesa maa...lantak die laaa..janji aku dpt uma....
hhih...
so pas tuh aku pon bla la....
na wat gapo ag...
blik tjg....otw na blik tjg aku call la ahli rumah ku yg len...
sume ade 9 org...
iaitu...jeng3...nati korang tgok ler sndiri...hahah...
lam tuh....
then drop 3 kawan kuh kat bus stand tjg...
aku ikut farah blik btg kali...hheeh..l
lam kol 5 lbh aku nek tren blik sg buloh...
continue...
next..........
************************************************************



ifa aku membalas...follower aku harus balas


a) Copy badge "Vespa blogger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog andayuhuu.

done...da dua kali da award ni...hihi.. ini untuk ifa...ihhi


b)Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

huaa aku ker??owh ifa...die aku x bpe knl...walopon satu tempt stdy tp xde la rapt...
tp aku rapat ngn die kat ruangan jalur lebar(internet)...
myspace...
friendster...
blogg
hmmm....die ni jiran kelas aku...
hihi...
aku pena bekerjasama dgnnye dlm handle dinner sem akhir 2008(januari..)
tol x ifa??huaaa


c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri aduh diri aku plak?

-suke tdo
-suke mkan
-suke gelak
-suke on9
- yg simple
-suke gayut
-suke tido lam kelas mase sem 3.ahahha
-dgr musikkk
-tgok tb...wonderpet...
-.......ding



d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda

1) nina
2) paraxixth
3) amar
4) hana
5) ain
6) ifa ko pon...hihi

(kepada nama yg ada di atas silakan ambil award anda segera..)

award jue aku reply dan untuk follower ku yg len juga...

>letakkan logo award ini di blog anda.
yer sayer dah letak...

> anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

(disebabkan aku punyer follower x ramai..so x samapi 10 la aku letak...hihi)
*amar -berjiwa
*ain-kenalan baru
*eifalecious-sempoi fren net
*hana-kakak sempoi
*zudota-walopon ko bg aku totap na letak ko...hiih
*nina-junior kuh di poli dak skola rpk
*iszaham-kenalan baru
*aku ayie..-dak bz..hihi

>pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.


>informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.


>berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


sape yg singgah ni amek je la award nih...jgn malu2 k..thanks...

trnsformers second tyme...heheh


Ari kames rituh....aku sgt laa suka hati...
huaa...na tgok transfomer for second tyme...
JUE AKU TGOK DUA KALI CTE NI..
hihi...besh...
aku tgok ngn kazen aku....najwa n family...
maksu pon ade....hiihi...
tgok cter robot tuh...
tgok kat jj kepong...x ramai orang...snang cket...


bkn parking aw..tp TGV..hihii
start wayg kol 6.40 til 9.30 kot...mlm weh...huaaa...besh jer...sejok jer...heheh
second tyme aku tgok...aku da suke kat ironhide...ni die..heeh
hihi...inilah die...ironhide..
huaa...
next....
************************************************************

Thursday, July 2, 2009

news...berita22...Utusan Malaysia Online - Berita Utama

Utusan Malaysia Online - Berita Utama

Shared via AddThis

sayang.....

  • sayang pada tuhan
  • sayang ayah mak..rindu mereka...
  • sayang adeq beradeq...
  • sayang sedara mara...kazenn
  • huuuu...
  • sayang kawan2.....
anda ??

Wednesday, July 1, 2009

ains : terima award dan follower kuh balasnyeh..


huaa...aku pon terimalah award nih dengan hati terbuka luas terbentang lag...huaaa
hahaha...
thnx ain...walo pon kite x knl tp ko bg gak aku award...hua terharu thnx..hehhehe...
aku pon na bg awrd nih pada sume sumer bakal follower aku atau follower yg sedia ada...atau yg telah pergi...hahaha...
aku pon baru wat bloggy nih....tp cm kurang sambutan nye...huaaa....
hahah...damn!!
tp x kesa laa....hihi...
aku akan teros kna perjuangan untuk mencari follower atau dalam bahasa ibunda...PENGIKUT KUH...huaaa
aku pon na adiah kan award nih pada follower aku...so letak la kat page korang...hehehe
*************************************************************************************

Monday, June 29, 2009

lagend....MJ...


RAJA POP YG AKU MINAT...
BERBAKAT...DALAM MUSIQ....
MICHAEL JACKSON....
mcm2 lagu yg die nyanyi aku suke.,...
agak shock lepas dengar pemergian die...
mmg sday gak....
mcm hilang seorang yg berbakat...
~~~~~~~~~~~
BEAT IT
YOU ARE NOT ALONE-paling suke...
WE ARE THE WORLD
BILLIE JEANS
THRILLER
SMOOTH CRIMINAL
I'LL BE THERE
THEY DONT CARE ABOUT US
BLACK OR WHITE.
AND MORE2...
~~~~~~~~~~~~~~
luv yaa..mj....


Sunday, June 28, 2009

kekah...aqiqah....buzday...kenduri......

28 jun 2009...bersamaan ahad...

tyme ni aku mmg sapu kek jer ar...
kek ni bawah sekali blueberry...
second floor...strawberry..
atas sekali choc..
wah bapak nyum3...
tp ade lg sedap..
cake ade cheese atas die bawah choc..wah...
~~ni birthday boy...
fanfan
bru 2 tahun,...hehe
cumil kan...
yg cake tige tingkat tuh die punye ler...
~~aktiviti aku dan mereka~~


saat besh...tp blik umah...muke kepenatan seyh...huaa...tensen...
adoi...
ding...;)