ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Friday, February 5, 2010

kekusutan...part 1....

hmmm..few days ni aku sgt lah seday....
da tataw na luahkn kat sape,.....
aku da tiada sesapa....
so aku post kat sini....
aku rase aku semakin buntu ngn kehidupan dan masalah kehidupan....
semakin hari....semakin sakit hati....jiwa kusut....memikirkan masalah persahabatan....yg bertubi2 dtg tanpa diundang.....
masalaah hidup....
siapa aku sebenarnye???kenapa aku dijadikan begini??
kenapa aku berfikiran begini???terlalu banyk berfikir sampai menimbulkan masalah len...
tidak dinafikan itu datang dari kesalahan aku sendiri.....
tp sebenarnye....aku perlukan sum1 yg memahami aku....bf??x ketemu sampai mati kot..
hmmm
sahabat???aku selalu wat sahabt aku bengang....
disebbkan sikap aku ni x sume org tahan....
aku sedar tuh.....
so hari ini aku putus kan....tidak akan meluahkan masalah aku pada sesiapa hanye pada blog ini....
pernah terfikir x kan hubungi sahabat itu lagi.....
tp aku harus....
selagi aku disini...aku akan terus menggangu hidupnye ...yg bernama sahabt....
aku akan pulang.....agar dapt lupakan beliau....
PENGORBANAN.....

0 komen:

Post a Comment