ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Sunday, April 25, 2010

huaaa.....part bper da eh???

hahaah...na cter pe lagi kesah aku yer??
ade yg aku na cter sal satu kes....tp nati laaa aku cter....tunggu..aku amik mood....
gahahhaah...
skung ni ngntok lak.....
hahahah.....pada kawan2 aku...sahabat2...para2 vip di fb fida.....hahha....AKU SYG KORANG LAH.....HAHAHAH....MUS U EVER!!!!

Friday, April 16, 2010

part bla bla...chenta???aku serik...hahah

huaa,,,,,
na cter sal chenta???huaa...indah jer kan???
sedar x sedar....abis stdy ni ..aku jer maseh single dlm geng aku....tataw laaa pe masalah...
laki x nak kat aku ker???ke aku x nak kat beliau???eh....mestilah ade....tp...biasalah....
chenta tepok sebelah tangan x penah bunyi ea???
makn ati...masak kicap....huuuuuu
kadang teringin gak..ber 'si dia' ...tp....x penah dapat....
tgok membe2...indah jer....adoi...ade org amik berat..syg kat kite...huaa...indah jer....ihih
sbb aku cm da xde sape2...tinggl adeq beradeq yg wat hal masing2....
aku pon na di sygi....huaa...tp biasala.....bru na berkembg...ade jer problem....salu dari pihak beliau aaa....adoi..
kadang rase serik jer....tp...kang org ckp aku x normal lak....aku maseh normal....
kadang pon pk gak...mende daang dari kesilapan or kekurangan aku ker???
sifat fizikal yg x menarik....jiwa yg sempoi...tah laaa...mmg dah ditakdirkan aku sentiasa dirundung malang??huaa......

tp kan??aku tetap tunggu kot2 ade si dia untuk aku yg hina...ni....disygi oeh si dia...hiuaa....bile laa...tah laaa...huuu

Thursday, April 1, 2010

part???persahbatan yg sedih...

huu....baru2 ni majlis konvokesyen poli aku....
aku grad sekali...tahniah pada aku....ramai yg seronok....tp tidak pada aku....
hanya pada mula hari sabtu tuh jer seronok...pada hari seterusnya....aku tidak ada hati untuk mengambil sijil....
aku bnyk menyendiri...
pada hari ahad...ak merasakan...perasaan na marah...dan sedih pada sum1...huu...
myb aku ni hanya kawan yg bru bg dia...
tp sedih2...
hanya kawan2(MP CREW ) aku perasan keadaan aku pada malm tuh....mlm pentarama....
aku sgt moody....na nangis....na marah...pada dia....mungkin perkara ini biasa....
tp bg aku...sahabat adalah segalanya.selepas family......sebb aku tiada sesiapa....di luar...
ramai ckp ...biasalaa...kawan cm tuh....tp sedih. sbb bg aku sahabat laa segalanya...tp tidak bg dia....semoga akan ade pengajaran untuk dia....
sebb terlalu banyk janji die da buat kat aku...aku bkn mengharap...tp hanya sekadar ingt...cukup laa....tp tah laa....
aku da pernah menangis kerana beliau...
huu...myb aku x sebaik kawan2 die.....aku sedar...
selalunya...aku boleh menerima keadaan ini...tp tataw laa kenapa kali ni...aku mmg x leyh terima....
aku cuba paksa...diri aku terima mcm janji yg pernah dia janji...tp xdpt penuhi..atas alasan2...yg boleh diterima....huu....
tp kali ni...susa....tataw laa.....myb aku x penting kot....
menjelang hari konvo...isnin
org sume da siap untuk konvo...tp aku tidak...
aku boleh tdo lag....pagi tuh...
aku siap yg paling lambt...
huaa...dia maseh x sedar janji die pada aku....aku da penuhi janji aku..pergi konvo...kalo x silap aku...kalo x aku x na g...
pada hari konvo...aku mmg x pandang muka die langsung...
aku dgr die kap aku sombong....
pastu dgn tetibe aku aku mengatakn..weh MANA JANJI MANIS MU??
pastu die cm blur...then dia kap dia lupa....huu....??
aku mmg x salam dia....x tgkp pic ngn die....no mood....ade gak die kap sory...tp tataw laa nape ati aku x leyh terima....
aku tawu dia tgh bahagia....aku tawu gak die bahagia bersama org dia syg...tuh aku sukur untuk die....
tp untuk aku??nonono....aku rase...aku akan menghilang kan diri...xkn kontek dia lagi....=(
Mahligai nan indah bersama kau
Seumpama... kaca berderai seribu
aKurelakan perpisahan ini
Andainya kau bahagia
................................