ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Thursday, April 1, 2010

part???persahbatan yg sedih...

huu....baru2 ni majlis konvokesyen poli aku....
aku grad sekali...tahniah pada aku....ramai yg seronok....tp tidak pada aku....
hanya pada mula hari sabtu tuh jer seronok...pada hari seterusnya....aku tidak ada hati untuk mengambil sijil....
aku bnyk menyendiri...
pada hari ahad...ak merasakan...perasaan na marah...dan sedih pada sum1...huu...
myb aku ni hanya kawan yg bru bg dia...
tp sedih2...
hanya kawan2(MP CREW ) aku perasan keadaan aku pada malm tuh....mlm pentarama....
aku sgt moody....na nangis....na marah...pada dia....mungkin perkara ini biasa....
tp bg aku...sahabat adalah segalanya.selepas family......sebb aku tiada sesiapa....di luar...
ramai ckp ...biasalaa...kawan cm tuh....tp sedih. sbb bg aku sahabat laa segalanya...tp tidak bg dia....semoga akan ade pengajaran untuk dia....
sebb terlalu banyk janji die da buat kat aku...aku bkn mengharap...tp hanya sekadar ingt...cukup laa....tp tah laa....
aku da pernah menangis kerana beliau...
huu...myb aku x sebaik kawan2 die.....aku sedar...
selalunya...aku boleh menerima keadaan ini...tp tataw laa kenapa kali ni...aku mmg x leyh terima....
aku cuba paksa...diri aku terima mcm janji yg pernah dia janji...tp xdpt penuhi..atas alasan2...yg boleh diterima....huu....
tp kali ni...susa....tataw laa.....myb aku x penting kot....
menjelang hari konvo...isnin
org sume da siap untuk konvo...tp aku tidak...
aku boleh tdo lag....pagi tuh...
aku siap yg paling lambt...
huaa...dia maseh x sedar janji die pada aku....aku da penuhi janji aku..pergi konvo...kalo x silap aku...kalo x aku x na g...
pada hari konvo...aku mmg x pandang muka die langsung...
aku dgr die kap aku sombong....
pastu dgn tetibe aku aku mengatakn..weh MANA JANJI MANIS MU??
pastu die cm blur...then dia kap dia lupa....huu....??
aku mmg x salam dia....x tgkp pic ngn die....no mood....ade gak die kap sory...tp tataw laa nape ati aku x leyh terima....
aku tawu dia tgh bahagia....aku tawu gak die bahagia bersama org dia syg...tuh aku sukur untuk die....
tp untuk aku??nonono....aku rase...aku akan menghilang kan diri...xkn kontek dia lagi....=(
Mahligai nan indah bersama kau
Seumpama... kaca berderai seribu
aKurelakan perpisahan ini
Andainya kau bahagia
................................

2 komen:

Muhd Hazwan bin Kadar said...

aduh...np konie...cm ptus cinta je...
ak kn ada..
pape cter la..
story bg kurang skit skit ati ko 2....

berus ubi said...

mcm same je masalah kite nie. erm..

Post a Comment