ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Tuesday, September 28, 2010

kenapa aku!!!


kenapa aku rini tetibe sedih ea!!!!>????aku pon tataw nape!!!huaa.....
ase na cry forever lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Monday, September 27, 2010

happening!!!!hahaha..


hmm..semakin hari semakin seronok + selesa + happy + mcm2 lagi......dok kat kachi ni...especially kat blof F ni...aras 5 yer....sebelah timur je ( bak kate kak pura)...hihihih....
member2 semakin besh...happening ..haha
walopon aku maseh dgn life fb....tp life ngn kawan2 kat cini sgt bermakne OK!!!hahaah
mcm2 kawan2 aku jupe...means dari mcm2 negeri laa...dulu asek situ jaaa....laa ni da berkembang dari utara sampai selatan....hahaha.....
hmm..kami mcm wonder girls ok!!hahaha
bru sat da besh bgat...hahaha
btol x kawan2???mcm biasa...sume ni kenangan terindah......huaa..besh2..
weh aku syg korang weh.....1!!!!hahah
salam perkenalan kawan2 quuu
p/s sory laaa pic korang kcik.....hihih...
ni dilakukan semaga tidak berat sebaelah...ahahaha....

Friday, September 17, 2010

terus sakit..............


hmmm....rini terjadi segalanya....akhirnya...selalunya.....aku marah ...aku akan cepat sejuk....tp tidak kali ini........
huhu...bak kate ROSSA....hati yg kau sakiti.....
walopon die xde niat...tp.....aku da serik.....bagai kan....tidak mengenalinya lagi....sehari2 semakin jauh...aku cube untuk dekat.....tp....bkn hanye sebelah..pihakkkkkkkkk.....huhuh
mungkin juga takdir tuhan.......kamii x boleh jadi sahabat of the year.....huhu...aku redha......
salu aku ckp aku x kn hubunginya lagi...tp aku tetap kontek....tp hari ni...tidak lagi.....
aku x kn kotek pada yg tiada harapan menjadi sahabat.....
sahabat adalah seorang yg bermakna pada aku.....tp mungkin TIDAK Pada diaaaaaaa.....
so sorry....mungkin pada die sahabat....adalah perkara biasa.......huhu...start from today......sape yg tidak ingt aku..maka aku takkan ingt pada die selamanya....anggp sudah DELETE OK!...jika tuhan membuka hati ku....yg tah bilaaa...mungkin.....huuh.....

Tuesday, September 14, 2010

my real life!!

Yang amat pahit dalam hidupku ini
Sebuah kisah yang terjadi
Dan kini terbayang siapa lawan, siapa kawan
Di saat aku memerlukan

Mujurlah seorang insan yang kutemukan
Mengerti apa yang ku alami

Kalau dahulu semua indah mekar
Tetapi kini semua hambar
Sungguhku membencimu
Di atas perbuatan
Yang benar melukakan perasaan

Saat engkau jatuh dahulu
Akulah insan yang membantumu
Sebaliknya pula yang terjadi padaku
Kau hanya diam membisu dan berlalu
Tahulah aku sekuat mana perhubunganmu
Kau biarkan ku berdarah
Sedikit pun kau tak kisah
Kau memandang aku bagaikan sampah
Apakah kau terlupa
Satu kisah dulu kala
Cahaya yang kau miliki
Aku yang beri
Dari hati yang tulus

Ada baiknya
Ku ini bersendiri
Tanpa percaya sesiapa lagi
Sejarah kisah lama
Membuatku berhati
Agar diri tidak tertipu lagi
Paling penting ku percaya diri sendiri

Wednesday, September 1, 2010

tahap sabar die...da sampai kemuncak....huhuhu




hmm....aku ni sorang suke ....menguji kesabaran kawan2 aku.....saje na bg mereka menci aku....huhu....
na tgok.....suke carik pasal....huhuuh.....
tp die napaknya...mcm da x boleh sabar ngn perangai aku...huuh....
sume rancangan aku...huhuh...
suke cari pasal....mende kecik....itu lah aku...suke timbulkan isu....huhuhu...
tuh laaa...aku ade pantang....kalo org x jawap ape yg aku tnye....mesti jawap..x kesa laa ..lambt ke hape...xpe..janji jawap..huhuh.....
walopon aku wat cm tuh.....x bermakna aku x syg kat die...or mereka....
aku wat cm tuh sbb aku syg die...as my SAHABAT....walopon dalam msg aku ckp aku ni kawan je pon.....huhuhu.....
uhhu..aku xkn ckp mcm dulu lg...
kat msg...
biar lah aku ckp kat sini...

AKU MINX MAAF WEH....SANGT2....UHHU..THNX JADI KAWAN + SAHABT AKU......

=(