ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Monday, September 27, 2010

happening!!!!hahaha..


hmm..semakin hari semakin seronok + selesa + happy + mcm2 lagi......dok kat kachi ni...especially kat blof F ni...aras 5 yer....sebelah timur je ( bak kate kak pura)...hihihih....
member2 semakin besh...happening ..haha
walopon aku maseh dgn life fb....tp life ngn kawan2 kat cini sgt bermakne OK!!!hahaah
mcm2 kawan2 aku jupe...means dari mcm2 negeri laa...dulu asek situ jaaa....laa ni da berkembang dari utara sampai selatan....hahaha.....
hmm..kami mcm wonder girls ok!!hahaha
bru sat da besh bgat...hahaha
btol x kawan2???mcm biasa...sume ni kenangan terindah......huaa..besh2..
weh aku syg korang weh.....1!!!!hahah
salam perkenalan kawan2 quuu
p/s sory laaa pic korang kcik.....hihih...
ni dilakukan semaga tidak berat sebaelah...ahahaha....

0 komen:

Post a Comment