ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Friday, September 17, 2010

terus sakit..............


hmmm....rini terjadi segalanya....akhirnya...selalunya.....aku marah ...aku akan cepat sejuk....tp tidak kali ini........
huhu...bak kate ROSSA....hati yg kau sakiti.....
walopon die xde niat...tp.....aku da serik.....bagai kan....tidak mengenalinya lagi....sehari2 semakin jauh...aku cube untuk dekat.....tp....bkn hanye sebelah..pihakkkkkkkkk.....huhuh
mungkin juga takdir tuhan.......kamii x boleh jadi sahabat of the year.....huhu...aku redha......
salu aku ckp aku x kn hubunginya lagi...tp aku tetap kontek....tp hari ni...tidak lagi.....
aku x kn kotek pada yg tiada harapan menjadi sahabat.....
sahabat adalah seorang yg bermakna pada aku.....tp mungkin TIDAK Pada diaaaaaaa.....
so sorry....mungkin pada die sahabat....adalah perkara biasa.......huhu...start from today......sape yg tidak ingt aku..maka aku takkan ingt pada die selamanya....anggp sudah DELETE OK!...jika tuhan membuka hati ku....yg tah bilaaa...mungkin.....huuh.....

1 komen:

beRus uBi said...

fuh ayat tuan tanah kedaung nieyh.. npe nie?? cdih jew.... igtlah sahabat yg membawa kebaikan pd kite.. lupekan pd mereka yg ta memberi ape2 pd kite apelagi menyakitkan hati kite... btol ke?? ase mcm btol tu.. tp btol laa an.. erm...

Post a Comment