ting!

tuan tanah.. fidaLouVeMUsik...

My photo
nothing special about me.... simple jer... kawan2 yg knl aku jer tawu aku jenis cm ner...heheh

Friday, July 29, 2011

haha...kenangan di kepong uols...haha







semalam 29th july 2011....aku ngn baem n mak teh serta teteeee demok...
ado hajat na tgok muvie bru uols CAPTAIN AMERICA!!!
mule2 aku ingt....cam hongoh jew cter nye ...kalo based on poster die laaa....
when da tgok their muvie actually...PERGHHHHHHH!!!!
memang x rugi uolsssssss....haaa....

korang kene tgok uolsss~!!!!hihih

Thursday, July 28, 2011

ramadhan bulan kemaafan dan menginsafi diri....

Assalamualaikum...saya memohon beribu kemaafan dan beribu keampunan seandai ad kata2 sy yang menggores perasaan anda semua...kadang2 sy sendiri tidak mengetahui silap sy...harap dimaafkn..di kesempatan ini sy mengucapkan selamat berpuasa di bulan ramadhan dan ingatlah bahawa ramadhan adalah sbaik2 bulan..dan pintu keampunan terbuka seluas2nye..same2 la kiter menghayati keindahan bulan ramadhan selagi jasad masih dikandung badan...ps:/anggap lah amalan atau pun ibadah yang dilakukan adalah amalan yang terakhir kerana kita tidak tahu keadaan di masa hadapan....salam ramadhan al-mubarak dr saya...salam...TAKBIR!!!!!!!MAAF ZAHIR DAN BATIN
  • PADA FAMILY DAN SEDARA MARA
  • KAWAN-KAWAN SEKOLAH PADANG AMPANG
  • KAWAN-KAWAN SEKOLAH RAJA MUDA MUSA
  • KAWAN-KAWAN SEKOLAH MAHKOTA SARI
  • KAWAN-KAWAN SEKOLAH RAJA PEREMPUAN KELSOM
  • KAWAN-KAWAN POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH
  • KAWAN-KAWAN UNIVERSITI UTARA MALAYSIA....
sayang anda sume....

Tuesday, July 26, 2011

aku x paham laaa....



dalam break semester ni....aku baru dpt cter sal aku kat uum....
yg x baik plak tuh......siyes aku x phm....yelah....tp mane d
e manusia perfect....

tp yg aku x puas ati tuh....dari banyk2 stdent kat sane...tp diorng pilih na cter sal aku...
so aku na share laaaa...kat uols....la kan....
hmmm.....






ada yang ckp aku ni memang suka carik pasal ngn orang len ker???yeke???
kalo die xcarik pasal ngn aku or die usik kawan2 aku...
aku xkan carik pasal ngn die...
itu je aku punye prinsip....
bole lak kumpul ramai2 pastu ade cter sal aku....x phm ler...bkn geng aku plak tuh..
kalo geng aku ....i dun mind!!!hihihi
tp kan...ada yg sampai kan kat aku si Q bkn nama sebenar...
boleh lak...ckp mcm2....
aku dpt cter ni pon dari si Q....
tataw laa..kot si Q tambah2 cter3...
yelah aku bkn nye baik sgt pon...tp
mane de manusia perfek dlm dunia ni...
tah2...die ade cari pasal ngn aku...tp aku malas jadi mcm die....
cter2 mcm2...
MANA ADE MANUSIA PERFECT DLM DUNIA NI...

Tuesday, July 19, 2011

oh uum


aku da TER hilang kan.....kad matrik.....
lupo letak mane..........adoi...cam ner na masok niiiii....???
oh uum......=(

susahnyeeeeeee.......kurus...

huaaa susahnye na kurussss......
sehari2 kene jaga makan.....
boleh ke aku kurussss???
aku konpiussss.....
sempat ke aku na kurus sebelom bln 9 ni??
x pena2 g jogging....
pegi jog...
huaa..
semoga tuhan mengrahmati permintaan aku ni...
kawan2 doakan sy..
sy na buktikan sy bole kurus!!!ihihh
last ucapan saya...
SAYA SAYANG KAWAN2 SAYA....DARI SEKOLAH HINGGALAH KE UUM!!!
SAYANG ANDA SGT!!!

Monday, July 4, 2011

hari nih ari isnin

huaaa......bersamaan 4 july 2011.....
tinggal bape minggu and bape ari jew na menjelang ramadan.....huaa........
puasa x ganti abis ag.....damn!!!
sakit tekak menjelang tibe!!!adoi....
rini aku dah renew roadtax......
my beloved vivaaa.....viva...cooper....
aku mcm ade potensi na demam....huaaa...
x larat na cte bnyk.....=(